Over

Cloud Schema

Een goede app begint natuurlijk eerst met een goed idee. Impart kan helpen met het verder ontwikkelen van dit idee tot een professionele mobiele applicatie. Vanaf concept-ontwikkeling tot technische realisatie helpt Impart u mee.

Uw app valt of staat bij het ontwerp. Een applicatie kan technisch nog zo goed in elkaar zitten, als de app er niet goed uit ziet, of onduidelijk overkomt naar de gebruiker, zal deze niet gebruikt worden. Impart werkt samen met een aantal partners die gespecialiseerd zijn in interaction design en ontwerp. Samen met onze partners maken wij van uw idee een professionele app. Bent u zelf ontwerper? Dan werken wij graag met u samen om mooie apps te maken.


Ontwikkelen

Alvorens wij aan de slag gaan met het daadwerkelijk ontwikkelen van de app, worden eerst duidelijke afspraken gemaakt. We maken een functionele omschrijving, zodat voor iedereen duidelijk is wat er van de mobiele app verwacht kan gaan worden.

Wij zorgen voor een duidelijke planning tijdens het ontwikkelen, zodat u weet waar u aan toe bent. Tijdens het ontwikkelen geven wij klanten al toegang tot onze code repository. Hier kunt u voortgang volgen en heeft u altijd zelf toegang tot de volledige geschiedenis van de broncode van de software.

Tenzij anders afgesproken, wordt de app (en de bijbehorende broncode) eigendom van de opdrachtgever.


Testen

Zodra de app klaar is om getest te worden zullen wij zorg dragen voor de distributie onder test gebruikers. We maken duidelijke afspraken over wat er getest moet worden, door wie, en wanneer de verschillende punten goedgekeurd zijn. Zo nodig zullen er verschillende testrondes plaatsvinden.

Tijdens het ontwikkelen is het mogelijk om geautomatiseerde tests te creeëren die bepaalde onderdelen van de applicatie testen. Op deze manier wordt de kwaliteit van de sofware continu bewaakt en kunnen er in de toekomst sneller en veiliger aanpassingen worden gemaakt.


Distributie

Wanneer de app klaar is om gepubliceerd te worden kan Impart u helpen met het aanbieden van de apps in de verschillende app stores. Voor de Apple App Store en Google Play Store zijn richtlijnen waar een app aan moet voldoen. Uiteraard houdt Impart al rekening met deze richtlijnen tijdens het ontwikkelen. Voor het aanbieden aan de stores kan Impart helpen met advies over de juiste informatie die nodig en bijbehorende metadata en beeldmateriaal.

Wordt de app als een InHouse app gedistribueerd, dan kan Impart helpen met het voorbereiden van de app voor distributie door een MDM systeem.